Sunday, March 11, 2012

ColonHelp prospect, pret, mod administrare

Labels: ColonHelp prospect, pret, mod administrare
Afla mai jos cum se administreaza ColonHelp, care este pretul lui si la ce este bun. Cu totii am vazut ca se promoveaza acest produs care detoxifica organismul. Ai mai jos cateva informatii esentiale despre acest produs, precum si alte detalii.

Indicatii

ColonHelp este un detoxificant care regleaza tranzitul intestinal, fiind indicat atat in constipatie, cat si in diaree. ColonHelp este indicat de asemeni in balonari, gastrite, digestie incompleta, reflux gastric, flatulenta, crampe, parazitoze, disbioza, colon iritabil, colite intestinale, hemoroizi, fisuri anale. ColonHelp reduce si senzatia de foame, fiind un ajutor pretios in orice cura de slabire. Mai multe detalii puteti afla si in farmacii sau la medic.

Mod de administrare ColonHelp. Acest detoxifiant nu se administreaza singur ci un amestec cu iaurt, suc natural sau apa. Nu il consumati singur pentru ca exista riscul unui posibil inec.

Adulti 1-3 lingurite dozatoare pe zi (8-24 g/zi).
Tineri intre 12-18 ani: 1 lingurita dozatoare pe zi.

Administrare ColonHelp in cure de slabire.

dimineata, cu 20-30 de minute inainte de micul dejun sau, si mai bine, in loc de acesta.
- seara, in loc de cina, cu 3-4 ore inainte de culcare.

Alaturi de ColonHelp, trebuie sa consumati si in jur de 1,5-2 litri de apa zilnic. Sper sa va fie folositoare aceste informatii.
Cat costa ColonHelp? In jur de 120 de lei cutia.Curele tin in jur de 3 luni




1 comment:

  1. Un produs foarte bun de slabit, il recomand este simplu si eficient .http://retetedeslabireeficiente.blogspot.ro/2013/02/prospectul-colonhelp.html

    ReplyDelete