Saturday, March 24, 2012

Supradyn comprimate efeverscente prospect, pret

Labels:
Iata prospectul vitaminelor Supradyn comprimate efeversecente. In continuare, dupa prezentarea informatiilor, o sa vedem care este pretul Supradyn in farmacii. Tin sa precizez ca Supradyn nu ingrasa, ci doar produc pofta de mancare. Ele nu inlocuiesc o dieta echilibrata. Si nu se iau pe perioade mari.
Supradyn contine 12 vitamine, 8 minerale si oligoelemente.

Indicatiile vitaminelor Supradyn.
Ele sunt indicate in cazul unui aport neadecvat de vitamine cum ar fi cele din tulburarile de nutritie ale varstnicului, diete pentru slabit, diete speciale, pierderea apetitului, alcoolism cronic. In caz de convalescenta, dupa interventii chirurgicale, in cursul sau dupa o terapie cu antibiotice sau chimioterapice.


Mod de administrare Supradyn efervescente
La adulti si copii peste 12 ani: 1 comprimat efervescent, 1 drajeu sau 1 capsula zilnic. Supradyn efervescente se dizolva un comprimat intr-un pahar de apa si se consuma dimineata, dupa micul dejun.

Contraindicatii pentru Supradyn. Nu se administreaza daca sunt alergici la componentele lui.
Nu se utillizeaza cazul hipervitaminozelor A si D, a hipercapniei, in insuficienta renala, in cursul unei terapii cu retinoizi.
Supradyn se poate administra si in cazul sarcinii si alaptarii.

Supradyn nu are efecte secundare daca este respectat modul de administrare.

Cat costa o cutie de Supradyn? O cutie cu 30 de comprimate efeverscente costa in jur de 30 de lei. Momentan, sunt in dubii. Pentru ca m-ar interesa si Eurovita. O sa vad ce o sa aleg.



No comments:

Post a Comment