Saturday, March 24, 2012

Visine prospect - Visine picaturi pret, informatii

Labels:
Citeste aici prospectul Visine. Este vorba despre cateva informatii despre picaturile de ochi Visine. Vezi cum se administreaza Visine dar si alte informatii care te intereseaza. O sa vedem si cat costa Visine in farmacii, si multe altele.

Indicatii pentru Visine picaturi
Visine este un decongestionant ocular folosit pentru ameliorarea edemului si inrosirea ochilor din cadrul alergiilor oculare, iritatiile minore si conjunctivitele nespecifice sau catarale.Are efecte si in cazul iritatiilor, durerilor oculare, lacrimarilor etc.excesivă.

Visine este contraindicat persoanelor alergice la tetrahidrozolina .
Visine in caz de glaucom, sarcina, alaptare sau administrare de medicamente IMAO sau antidepresive triciclice, se foloseşte doar cu avizul si sub supravegherea medicului oftalmolog.


Reactii adverse Visine
A nu se folosi lentile de contact moi în timpul tratamentului si lentilele de contact trebuie scoase inaintea administrarii picaturilor Visine si nu trebuie reaplicate mai devreme de 15 minute.

Mod de administrare Visine
Se instileaza 1-2 picături in fiecare ochi prin presarea usoara a peretilor flaconului, de 2-3 ori pe zi.

Pentru orice alta intrebare despre Visine, adresati-va medicului sau farmacistului. O cutie cu picaturi Visine de 30 ml costa in jur de 17 lei in farmacii. In functie de fiecare farmacie in parte, pretul Visine poate sa difere putin.



1 comment:

  1. Din stupida greseala am pus o data visine pe lentile cat timp inca le aveam in ochi. s a intamplat ceva cu lentila? pot sa o mai folosesc?

    ReplyDelete