Sunday, April 8, 2012

Uleiul de argan proprietati, beneficii

Labels: Uleiul de argan proprietati, beneficii
Tot am auzit vorbindu-se despre beneficiile uleiului de argan. Si slava Domnului, nu sunt putine. Uleiul de argan se foloseste extern pentru ten, corp, par si numai. Uleiul de argan are o gramanda de proprietati asupra organismului. Cat costa ulei de argan? O sticla de ulei de argan de de 50 ml costa in jur de 30 de lei in farmacii, minus sau plus cativa lei.

Ce proprietati are uleiul de argan?
Acest ulei are rol:
-cicatrizant
-antioxidant;
-emolient;
-regenerator;
- elasticizant(mai ales pentru persoanele insarcinate)
- fortifica ungiile
- da stralucire parului.
Dupa cum vedeti, ulei de argan are o gramada de proprietati. In cele ce urmeaza o sa vedem si cum se foloseste ulei de argan?Pentru diverse parti ale corpului(se foloseste extern).


Ulei de argan pentru ten: Se curata tenul si apoi se pune putin ulei de argan pe degete si se maseaza. Ce beneficii are ulei de argan pentru ten?Se estompeaza ridurile, se reface PH-ul natural al pielii, creste elasticitatea si tonusul pielii si ajuta la vindecarea urmelor lasate de eczeme si acnee.

Ulei de argan corp: Se aplica ulei de argan pe toata suprafata corpului. La ce ajuta uleiul de argan?Prevenirea formarea vergeturilor, mai ales la femeile insarcinate.

Ulei de argan pentru par :Se aplica o cantitate mica de ulei de argan pe lungimea firelor, de la radacina spre varf. Parul va fi mai stralucitor si vom scapa de firele rebele.
Dupa cum vedeti, o gramada de beneficii. Merita sa-l incercati. Eu pentru par folosesc si uleiul de ricin, in special pentru crestere.



1 comment:

  1. Sunt de parere ca este unul dintre uleiurile miraculoase , pe buna dreptate fiind supranumit "aurul desertului", cu privire la pretul acestuia, fiind un pic mai ridicat decat alte uleiuri cosmetice sa stiti ca au aparut si variante mai economice cum
    ar fi: ulei de argan la 6ml cu roll la 5.5ron, 8ml 6.5ron, 10ml la 9ron s.a.m.d. Eu mi le-am procurat de aici: http://ameplant.ro/produs.php?id=1215&denumire=Ulei_Argan_BIO_presat_la_rece_8ml si chiar sunt multumita. O zi buna!

    ReplyDelete