Tuesday, April 3, 2012

Prospect Ciprofloxacin antibiotic

Labels: Prospect Ciprofloxacin antibiotic
Iata cateva informatii despre medicamentul antibiotic Ciprofloxacin. Vorbeam intr-un articol anterior despre infectia urinara si cat de bine mi-a facut acest antibiotic. Ai mai jos cateva informatii despre acest medicament mai jos.

Indcatii Ciprofloxacin. Acest medicament se administreaza in caz de infectii urinare,infectii ale tractului respirator inferior si infectii osteoarticulare . Se recomanda in tratamentul infectiilor cu tulpini sensibile la ciprofloxacin printre care si Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae si altele.

Ciproflaxin in sarcina si alaptare. Aceste medicament este contraindicat in sarcina si femeilor care alapteaza.

Contraindicatii Ciprofloxacin. Nu se administreaza la persoanele alergice la
ciprofloxacina sau alte chinolone. Se administreaza cu atentie la persoanele care sufera de epilepsie, convulsii.


Mod de administrare Ciprofloxacin
- in infectii grave urinare, infectiile tractului respirator inferior, si infectiile osoase si articulare se administreaza 1-2 comprimate de 2 ori pe zi (la 12 ore interval). Durata minima a tratamentului este de 7 - 14 zile pentru infectiile necomplicate. Ea trebuie prelungita cu inca 2 zile dupa disparitia semnelor si simptomelor infectiei.
- inn infectiile osoase si articulare,tratamentul dureaza 4-6 saptamani.

Posibile reactii adverse. Rar, posibile tulburari gastro-intestinale, afectiuni ale pielii, ale sistemului muscular sau a sistemului central nervos.

Pentru alte recomandari, pareri, intrebati medicul sau farmacistul. Pentru recidive, mai bine consultati un urolog, parerea mea.



No comments:

Post a Comment