Thursday, April 26, 2012

Labels:
Medicament Detralex prospect 
Citeste mai jos prospectul medicamentului Detralex. Stiu ca si bunicul meu obisnuia sa ia Detralex. Si multe lume este interesata despre acest medicament. 
Pentru ce este indicat Detralex. Acest medicament este indicat in tratamentul manifestarilor insuficientei venoase cronice a membrelor inferioare, functionale si organice: senzatie de greutate, durere, crampe nocturne. Tratamentul semnelor functionale legate de criza hemoroidala. 

Detralex in sarcina: Acest medicament nu se administreaza fara avizul medicului. Alaptarea: In absenta datelor asupra trecerii in laptele matern, alaptarea este contraindicata pe durata tratamentului. 

Efecte secundare Detralex: pot aparea rareori tulburari digestive banale si tulburari neurovegetative au fost descrise, neobligand niciodata la oprirea tratamentului. 


Mod de administrare: In functie de afectiuni Astfel- in flebologie: 2 comprimate pe zi: 1 comprimat dimineata si 1 comprimat seara, in timpul meselor. I -in criza hemoroidala: 6 comprimate pe z: in primele 4 zile, apoi 4 comprimate pe zi, in urmatoarele 3 zile. 
Mai multe detalii obtineti in farmacii, la medicul de familie sau la un medic specialist. El poate sa va ofere mai multe pareri despre aceste medicament. Detralex pret - in jur de 26 de lei in farmacii.



No comments:

Post a Comment