Monday, April 9, 2012

Spirulina Hofigal prospect, indicatii

Labels: Spirulina Hofigal prospect, indicatii
Citeste mai jos prospectul online al Spirulinei. Stiu ca foarte multa lume cumpara si ia Spirulina pentru ca are foarte multe indicatii pentru organism. Am zis de la Hofigal pentru ca si eu obisnuiesc sa cumpar aceasta marca. O sa incepem cu indicatiile Spirulinei pentru organism:

Indicatii Spirulina. Acest supliment este indicat in caz de hepatita cronica, ciroza hepatica , gastrite , ulcer gastric si duodenal ; diabet zaharat tip II, insuficienta renala si corticosuprarenala, obezitate, hipertensiune arteriala, anemie, lipsa de Magneziu si Calciu, distonie neurovegetativa , suprasolicitare nervoasa , efort intelectual sustinut, cardiopatie ischemica, frigiditate si impotenta, glaucom, impotriva procesului de imbatranire , prevenirea bolilor maligne si infectiilor virale si microbiene, retinopatie si pentru cresterea performantelor sportive.

Spirulina este buna pentru slabit deoarece controleaza senzatia de foame si reduce pofta >de mancare.


Spirulina nu are efecte adverse.

Mod de administrare Spirulina :

Pentru adulti: 1,6 - 3 g./zi in 3 prize cu jumatate de ora inainte de masa.
Pentru copii: peste 1 an : 0,6 - 1,2 g / zi.
Pentru sportivi: 3 - 5 g / zi .
Cat timp se ia Spirulina?
Astfel, in tratamentele curative se recomanda ca dupa 30 zile sa se faca pauza de 10 zile sau reducerea consumului la un nivel de intretinere, adica 1,2 - 1,6 g/zi.

Multa sanatate.



No comments:

Post a Comment