Sunday, May 6, 2012

Escapelle prospect, informatii

Labels:
Escapelle prospect, informatii. Daca doriti informatii suplimentare despre Escapelle, le gasiti aici. Acesta este contraceptiv oral, la fel ca Postinor 2. Se administreaza cel tarziu pana la 72 de ore de la contactul neprotejat. Astfel, citeste mai jos informatiile care te intereseaza.

 Escapelle este un contraceptiv oral de urgenta (adica se foloseste doar in cazuri de urgenta si ajuta la prevenirea sarcinii dacă este luat in primele 72 ore dupa ce a avut loc un contactneprotejat.


 Escapelle este contraindicat persoanelor alergice la levonorgestrel sau la oricare dintre celelalte componente ale Escapelle, daca sunteti insarcinata, daca suferiti de insuficienta hepatica severa.

 Interactiuni Escapelle cu alte medicamente: Eficacitatea medicamentului este redus daca luati medicamente folosite in tratamentul epilepsiei, al infectiilor fungice, antibiotice, precum si medicamente din plante, care contin sunatoare. 

Cum se ia Escapelle: Primul comprimat trebuie luat nu mai tarziu de 72 ore dupa contact neprotejat. Daca apar varsaturile in decurs de trei ore după ce ati luat comprimatul, trebuie sa luati imediat alt comprimat. Reactii secundare posibile. Pot aparea tulburari ale sangerarii, greata, oboseala, durere in abdomenul inferior,durere de cap, ametţeli, diaree, varsaturi. 
Sarcina si alaptare. Acest contraceptiv oral nu se administreaza femeilor insarcinate. In cazul alaptarii, Escapelle se administreaza dupa hranirea copilul. Multa sanatate.



No comments:

Post a Comment