Thursday, May 24, 2012

Renostim sirop prospect

Labels: Renostim sirop prospect 
Azi, ma ocup de cei care se lupta cu cistita sau calculii renali. Vreau sa va recomand un sirop bun, este vorba despre Renostim. Este un sirop natural cu efecte bune in caz de infectii ale tubului digestiv, urinar, pietre la vezica si numai.

Acest sirop contine Betula pendula, Vaccinum vitis-idaea, Achillea millefolium, Allium cepa, Equisetum arvense si uniperus communis sub forma de extracte.

Este un remediu natural indicat in anumite afectiuni cum ar fi: cistita, calculi urinari, anurie, oligurie, hematurie, infectii ale tubului digestiv,pielocistita, pielonefrita,enterocolita.

Mod de administrare.

Se ia cate 1 lingurita in 200 ml de apa, de trei ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa. In perioadele de criza nu se mananca deloc si se ia din 30 in 30 de minute cate o doza. Atentie insa, se pot produse usoare iritatii la nivelul rinichiilor sau a cailor urinare si atunci este recomandat sa luati jumatate de lingurita la 100 ml de apa, dupa care puteti lua doza stabilita initial. Adica 1 lingurita la 200 ml de apa.

Pret sirop Renostim. O sticluta cu 200 ml de sirop poate costa in jur de 20 lei.



No comments:

Post a Comment