Friday, May 11, 2012

Uractiv Drink prospect

Labels:
Uractiv Drink prospect. Despre acest produs naturist am citit intr-o revista. Si cum mereu am probleme cu cistita, m-am gandit sa-l incerc. Pretul unei cutii de Uractiv Drink (15 plicuri) costa in jur de 30 de lei, minus sau plus.

Indicatii Uractiv Drik. Este folosit ca djuvant in infectiile urinare recurente si in infectiile urinare persistente cum ar fi infectii vezicii urinare, inflamatii si infectii renale, ulceratii la vezica urinara si rinichi, incontinenta urinara, oligurie, afectiuni renale cronice, litiaza renala .
-  ajuta in prevenirea infectiilor urinare si in mentinerea sanatatii aparatului urinar, limpezeste urina, mareste cantitatea de urina eliminata.

Astfel, acest produs are rol diuretic, antimicrobian si antiinflamator.


Mod de administrare Uractiv Drink. In functie de afectiune, se recomanda urmatoarele:

- ca diuretic - 1 plic pe zi - la adulti - ca dezinfectant al aparatului urinar - 1 plic de doua ori pe zi la adulti - in infectii urinare -1 plic de 2 ori/zi la copii peste 12 ani si 1 plic de 3 ori pe zi la adulti - in prevenirea infectiilor urinare - 1 plic de 2 ori pe zi la adulti si 1 plic pe zi la copii peste 12 ani. 

Acest produs se administreaza inainte de masa cu 200 ml de apa. Atentie, nu luati mai mult de 2 saptamani. 
Nu se administreaza Uractiv Drink persoanelor insarcinate sau celor care alapteaza. O sa-l incerc si eu sa vedem cat este de bun.



No comments:

Post a Comment