Wednesday, March 13, 2013

Colief Infant drops prospect, colici

Labels:
Colief Infant drops prospect, colici. Dupa cum spuneam Colief Infant drops previne aparitia colicilor dar si tratarea lor. O sa va spun cat costa Colief Infant drops, ce indicatii are, cum sa-l folositi. Este un produs dedicat copiilor.

Indicatii:
- prevenirea si tratarea colicilor pentru ca ajuta la compensarea deficientei lactazei din sistemul digestiv.
. Ca urmare, odata desfacut, trebuie tinut in frigider la o temperatura medie, fara sa inghete, iar la administrare, laptele bebelusului trebuie sa fie caldut, nu rece sau fierbinte.

Mod de administrare:
Puteti folosi acest produs inca de la nastere. Dupa care, pana la varsta 3-4 luni a se folosi la fiecare masa a sugarului.
Dupa disparitia colicilor , puteti scoate treptat picaturile de Colief, trecand, de la administrarea lor initiala la fiecare masa, la mese alternative, iar in final, doar o data pe zi pana la renuntati total la el. Daca simptomele revin, folositi la dozajul anterior.

1. Colief in alaptare:
- puneti cateva linguri de lapte de la san intr-un recipient,puneti 4 picaturi de Colief in recipient. Apoi administrati intr-o lingura sterilizata si continuati sa alaptati normal.

Alte metode de administrare Colief:
2. Colief in lapte formula:
-preparati formula de lapte conform instructiunilor producatorului;
-adaugati 4 picaturi de Colief in laptele cald, nu fierbinte;
-agitati laptele din cand in cand si dupa jumatate de ora hraniti copilul;
-aruncati hrana ramasa.

3. Daca vreti sa preparati laptele in avans:
-Preparati formula de lapte cu grija, conform instructiunilor producatorului. Puneti 2 picaturi de Colief in laptele cald. Pastrati 4 ore la frigider. Incalziti lapte si administrati.

4. Formula de lapte gata preparata :
- Incalziti mancarea la o temperatura medie. Adaugati 4 picaturi de Colief. Agitati recipientul si asteptati 30 minute dupa care hraniti copilul.

Colief Infant drops. 1 flacon in jur de 60 Ron.

Atentie. Dupa deschiderea flaconului, pastrati-l in frigider. Se poate folosi 3 saptamani la frigider dupa deschidere, dupa care luati altul.



No comments:

Post a Comment