Friday, August 17, 2012

Anghirolbio informatii

Labels:  Anghirolbio informatii
Acest produs este indicat persoanelor care au problema cu digestia alimentelor. O sa explic cum actioneaza si de aici va puteti face o idee despre indicatiile lui.
Acest produs are efecte benefice asupra persoanelor care au dificultati in digestia alimentelor din cauza suferintelor bilei .
 Anghirolbio sustine functionarea normala a bilei, ajutand la desfasurarea normala a proceselor de digestie, fara tulburarile biliare cum ar fi greturi, balonari, colici sau senzatie de greutate dupa mese.
Totodata ajuta la recapatarea poftei de mancare.

Mod de administrare:
La adulti: doza uzuala este de 2 - 3 drajeuri de 3 ori pe zi, inaintea meselor.
La copii intre 7 si 10 ani: doza uzuala este de 1 drajeu  de 3 ori pe zi, inintea meselor, la recomandarea medicului
La copii intre 10 si 15 ani: doza uzuala este de 1 - 2 drajeuri   de 3 ori pe zi, inaintea meselor, la recomadarea medicului.


Precautii speciale
Nu se recomanda la persoane cu litiaza biliara (pietre la fiere), cu insuficienta hepatica severa sau cu insuficienta renala acuta. Persoanele care au alergie la anghinare sau la alte plante inrudite(crizantema, arnica) nu trebuie sa utilizeze acest produs.
Contine zahar precum si lactoza monohidrat. Atentie deci la cei care au intoleranta la anumite categorii de glucide, nu trebuie sa utilizeze acest produs.




No comments:

Post a Comment