Saturday, May 18, 2013

Dureri la rinichiul stang, horror

Labels:
Acum ceva timp va povesteam ca am niste pietre mici la ambii rinichi. In acest articol. Si tot aici spuneam ca desi am pietre la ambii rinichi, ma doare doar dreptul si cel din stanga pare ca e sanatatos. Se pare ca a fost doar o problema de timp pana cand durerea a considerat ca e bine sa-mi invadeze si rinichiul stang. Culmea, asta dupa ce au disparut durerile de la rinichiul drept. Sau ma rog, ma doare extrem de rar, nu ca inainte, cand faceam ture de casa.

Din pacate, nici un doctor nu e dispus sa-mi faca cateva sedinte de litotritie pentru ca, CALCULII SUNT PREA MICI. Mici, dar extrem de durerosi si chiar a trecut peste 1 an jumatate de cand am dureri. Pana la urma, am intrebat si mi-au spus ca va costa undeva la 400 de Euro sa-mi faca aceasta operatie pentru ca momentan nu am asigurare. Insa si cu asigurare de sanatatea, operatia de spargere a pietrelor la rinichi nu este gratis, costa undeva la 200-250 de Euro. Dar pentru asta trebuie sa insist, pentru ca repet, pietrele sunt prea mici si se vor elimina natural?Cand se elimina pietrele?Asta nu stiu, am luat tratament, am baut ceaiuri si tot acolo sunt.


Si da, durerea te loveste cand te astepti mai putin. Saptamana viitoare trebuie sa particip la o nunta, deci probabil ca va trebui sa iau No-Spa sa pot macar sa stau in picioare.

Cine a spus ca durerile si colicile renale sunt cele mai groaznice, cred ca a avut dreptate. Pur si simplu nu poti sa functionezi normal.No comments:

Post a Comment