Thursday, February 28, 2013

Fluimucil prospect - pret Fluimucil

Labels:
Fluimucil prospect - pret Fluimucil . In cele ce urmeaza voi prezenta cateva informatii despre comprimatele efervescente Fluimucil. Aceste comprimate sunt recomandate copiilor si se dizolva in apa. O sa vedem cat costa Fluimucil si alte informatii. Incepem cu cele mai importante, indicatiile, pentru a vedea la ce ajuta acest medicament.

- in afectiuni respiratorii si gripe care prezinta secretii dense care nu se pot elimina prin productia mare de mucus si solidificare.
- recomandat in cazul infectiilor respiratorii insotite de broniste acute sau cronice, tuse, sinuzite, angin, faringite, astm bronsic sau mucoviscidoza.

Contraindicatii: Nu utilizati daca aveti ulcer gastric sau sunteti hipersensibil la N-acetilcisteina.

Fluimucil in sarcina si alaptare. Nu se recomanda decat daca este necesar. 

Precautii. Nu se administreaza comprimate efeverscente Fluimucil la persoanele hipertensive. In acest caz se recomanda granule.


Fluimucil si alte medicamente. Unele antibiotice nu trebuie administrate concomitent cu Fluimucil, ci dupa 2 ore de la administrarea acestuia.

Mod de administrare. Comprimatele se dizolva  intr-un pahar de apa calda sau rece si se administreaza imediat.

In maladii acute

- la copii cu varsta pana la 2 ani: jumatate de pachet de 100 mg de de 3 ori pe zi
- la copii copii cu varsta intre 2 la 12 ani: 1 pachet de 100 mg de 3 ori pe zi, 
 - la copii cu varsta peste 12 ani si adulti: 600 mg pe zi, in doza unica sau mai multe doze . In tratamentul de lunga durata: 400 mg pe zi, în 2 doze, durata tratamentului fiind limitata la cel mult 3-6 luni. 

In caz de mucoviscidoza: Recomandariile sunt aceleasi, insa copiilor mai mari de 6 ani carora li se va administra 1 pachet, respectiv un comprimat de 200 mg de trei ori pe zi sau o data pe zi un comprimat efervescent de 600 mg.

Efecte secundare Fluimucil.

Rar, pot sa apara tulburari gastrointestinale, urticarie, dureri de cap, febra. Cei care sunt predispusi la alergii, s-ar putea  sa apara reactii cutanate sau ale cailor respiratorii.

Fluimucil pret. 30 de plicuri a 200 mg fiecare costa in jur de 15 ron.
Pentru alte informatii, intrebati un medic. 




No comments:

Post a Comment