Friday, January 18, 2013

Linex Forte prospect

Labels:
Linex Forte prospect. Este vorba despre prospectul produsului Linex Forte X de la Sandoz, un produs foarte bun pee care l-am incercat si eu.
Acest produs contine bacterii lactice Lactobacilus acidophilus si Bifidobacterium infantis. De asemeni mai contine lactoza, dextrina, amidon de cartof, stearat de magneziu, gelatina, dioxid de titan, metil-parahidroxibenzoat, propil-parahidroxibenzoat.

Indicatii :
- pentru refacerea echilibrului microflorei intestinale si pastrarea unei bune functionari a sistemului digestiv.
- creste imunitatea organismului;
- ajuta in caz de balonare, diaree, gaze, constipatie si dureri abdominale.

Contraindicatii.
Nu se administreaza persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. Nu se administreaza concomitent cu bauturi fierbinti sau alcool.
Mod de administrare :

La copiii cu varsta sub 2 ani se administreaza cate 1 capsula pe zi. Se desface capsula , se goleste continutul intr-o lingura si se amesteca cu putin lichid
La copiii cu varsta intre 2 si 12 ani se administreaza cate 1 capsula de 1-2 ori pe zi. Se desface capsula , se goleste continutul intr-o lingura si se amesteca cu putin lichid
La adulti si copii cu varsta peste 12 ani se administreaza cate 1 capsula de1-3 ori pe zi.
A se administra de preferat dupa mese si pe o perioda de 7-10 zile. Doar in cazul unor afectiuni cronice sau acute, tratamentul poate fi pe o perioada mai indelungata cu rol de prevenire.

Atentionari speciale. Daca urmati un tratament  cu antibiotice orale, Linex se administreaza la cel putin 3 ore dupa administrarea antibioticului si ideal tratamentul cu probiotice incepe cu 1-2 inaintea celui cu antibiotice si se incheie cu 1-2 dupa.

Linex Forte Sandoz pret. O cutie cu 14 capsule costa in jur de 12 Ron.



No comments:

Post a Comment