Thursday, January 24, 2013

Neolin prospect - pret

Neolin prospect - pret, cam despre asta este vorba in urmatorul articol. Tocmai am vazut reclama la Neolin, si eu il folosesc cu rezultate destul de bune.
O sa vedem  pentru ce este indicat Neolin, cum se administreaza dar si cat costa.
Acest produs contine paracetamol,  acid acetilsalicilic si fosfat de codeina hemihidrat.

Indicatii:
- tratarea durerilor de cap, de dinti, migrena, dureri musculare, dureri menstruale
- in tratarea starilor febrile.
Tratamentul se foloseste pe o perioada de maxim 5 zile.

Contraindicatii:
Acest medicament nu se administreaza persoanelor alergice la componentele produsului,  cu probleme severe de ficat si renale, hemoragie digestiva, in caz de ulcer gastro-duodenal activ, boli hemoragice , astm bronsic, persoanelor cu ileus paralitic, in caz de leziuni ale capului si de tensiune intracraniana mare, alcoolism acut.
Neolin interactiuni cu alte medicamente. Nu luati Neolin daca luati concomitent sau ati luat cu 2 saptamani inainte medicamente pentru tratarea depresiei IMAO. Nu luati in acelasi timp cu metotrexat.
Acest produs nu se administreaza copiilor cu varsta sub 15 ani.

Citeste mai departe...

Friday, January 18, 2013

Linex Forte prospect

Linex Forte prospect. Este vorba despre prospectul produsului Linex Forte X de la Sandoz, un produs foarte bun pee care l-am incercat si eu.
Acest produs contine bacterii lactice Lactobacilus acidophilus si Bifidobacterium infantis. De asemeni mai contine lactoza, dextrina, amidon de cartof, stearat de magneziu, gelatina, dioxid de titan, metil-parahidroxibenzoat, propil-parahidroxibenzoat.

Indicatii :
- pentru refacerea echilibrului microflorei intestinale si pastrarea unei bune functionari a sistemului digestiv.
- creste imunitatea organismului;
- ajuta in caz de balonare, diaree, gaze, constipatie si dureri abdominale.

Contraindicatii.
Nu se administreaza persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. Nu se administreaza concomitent cu bauturi fierbinti sau alcool.
Mod de administrare :

Citeste mai departe...

Modafen Raceala si Gripa prospect

Modafen Raceala si Gripa prospect. Trebuie sa vorbesc despre comprimatele Modafen pentru raceala. Tocmai m-am pricopsit cu ditamai raceala si o sa vorbesc putin despre medicamentele care ne ajuta in aceste cazuri.
Modafen contine ibuprofen , clorhidrat de pseudoefedrină si excipienti.

Acest medicament este indicat in urmatoarele afectiuni:
- tratamentul cu scurta durata  in infectii acute ale tractului respirator superior cum ar fi congestie nazala sau sinusala cu cefalee si febra, viroză respiratorie si gripa, rinita acuta, sinuzita, , inflamaţia acuta a trompei lui Eustachi.


Contraindicatii
Nu se administreaza in caz de hipersensibilitate  la ibuprofen, acid acetilsalicilic, alte antiinflamatorii nesteroidiene, pseudoefedrina sau la oricare dintre excipienţii produsului; 
Nu se administreaza pacientilor cu astm bronşic asociat cu acid acetilsalicilic sau la alte antiinflamatorii nesteroidiene; 
Nu luati Modafen daca suferiti de tahicardie, hipertensiune arteriala, feocromocitom, insuficienta coronariana severa; insuficienta hepatica grava; insuficienta renala grava; ulcer gastroduodenal activ; diabet zaharat; hipertiroidism; glaucom cu unghi inchis; risc de retenţie urinară cu tulburări uretroprostatice; lupus eritematos diseminat.
 

Citeste mai departe...

Thursday, January 17, 2013

ACC Junior prospect, pret

ACC Junior prospect, pret. Vom vorbi despre pulberea ACC Junior care se administreaza cu apa sau ceai rece. Dupa care o sa vedem cat costa ACC Junior si alte informatii. O sa aveti toate informatiile despre acest medicament.
Medicamentul contine acetilcisteina. Pe langa substanta principala, mai contine acid ascorbic, zahar, zaharina si aroma de portocale. Ce actiuni are? Acest medicament este un mucolitic.

Indicatii:
- bronsita acuta
- bronsiectazzie,
- in caz de acutizare al bronhopneumopatiei cronice
- in mucoviscidoza.
Acest produs fluidizeaza secretiile bronsice excesive sau vascoase.

Citeste mai departe...

Wednesday, January 16, 2013

Aspirin plus C prospect, pret

Aspirin plus C prospect, pret. Haideti sa vedem cateva informatii despre Aspirin Plus C efervescent. Probabil ca ati vazut si reclamele difuzate in media. Astfel, voi prezenta indicatiile, contraindicatiile, vom afla cat costa Aspirin plus C si multe alte informatii care va pot fi utile.

Aspirin Plus C contine acid acetilsalicilic si; acid ascorbic.

Acest produs actioneaza ca un antiinflamator nesteroidian, antipiretic, analgezic, antiagregant plachetar.

Indicatii
- in raceli;
- febra;
- cefalee medii sau usoare.
Contraindicatii
Nu se administreaza acest produs cand exista un risc crescut la hemoragii.
Totodata, acest medicament se administreaza numai la recomandarea medicului in caz de : terapie simultana cu medicamente anticoagulante , insuficienta glucozo-6-fosfatdehidrogenazei,  astm sau alergie la salicilati, ltulburari gastro-duodenale cronice, insuficienta renala, astm .

Citeste mai departe...

Tuesday, January 8, 2013

Panadol prospect, pret

Panadol prospect, pret. Acest medicament contine paracetamol. Panadol este are o gramada de indicatii. Iata care sunt cele mai importante.

Indicatii:-
- calmarea durerilor de cap, de spate, de dinti, durerilor reumatice, musculare si menstruale, migrenelor.
- in raceli si gripe, dureri de gat;
- in febra.
 
Contraindicatii: Nu se administreaza concomitent cu alte medicamente care contin paracetamol.Nu se administreaza persoanelor alergice la paracetamol.

Panadol in sarcina si alaptare. Consulati un medic.

Efecte adeverse. Foarte rar, pot aparea eruptii cutanate.

Citeste mai departe...

Rinofug pret, prospect

Rinofug pret, prospect. Ti-am pregatit mai jos cateva informatii despre acest produs. Pentru inceput, vorbim despre indicatii. Contine clorhidrat de nafazolina 0,100 g si excipienti: clorura de sodiu, fosfat disodic, fosfat monosodic, borat de fenilmercur, apa distilata.

Indicatii Rinofug:
- in conjunctivite acute si cronice nebacteriene, in special alergice;
- conjuctivite vechi;
- inflamatii ale marginilor pleoapelor si in rinite.
Contraindicatii. Nu se administreaza persoanelor hipersensibile la substantele din produs.

Precautii. Daca urmati un tratament cu Rinofug,nu trebuie sa purtati lentile de contact moi.

Citeste mai departe...

Sortis prospect

Sortis prospect. Afla mai jos toate informatii despre medicamentul Sortis. O sa incep cu indicatii, contraindicatii si mod de administre, plus alte multe informatii.

Indicatii:
- ca adjuvant al dietei pentru scaderea valorilor crescute ale colesterolului total, LDL - colesterol, apolipoproteinei B si trigliceridelor la pacientii cu hipercolesteremei primara.

Contraindicatii. Acest medicament nu se administraza persoanelor cu hipersensibilitate, afectiune hepatica activa, cresteri inexplicabile si persistente ale transaminazelor serice de peste 3 ori fata de valoarea normala, miopatie.

Sortis in sarcina si alaptare. Nu se administreaza.

Interactiuni cu alte medicamente. Nu se ia concomitent inhibitori de citocrom P450 3A4 digoxin, contraceptive orale, warfarina.

Citeste mai departe...

Betadine unguent prospect, pret

Betadine unguent prospect, pret. Din pacate, cu ceva timp in urma am avut si eu nevoie sa folosesc unguentul Betadine. Cred ca este unul dintre cele mai bune unguente antimicrobiene.

Indicatii:
-in tratamentul arsurilor, al ranilor septice si aseptice,
- in tratamentul  ulcerelor trofice, escarelor si altor infectii cutanate si dermatoze suprainfectate.
Acesta unguent este un preparat cu larg spectru antimicrobian.

Contraindicatii; Betadine nu se administreaza persoanelor cu sensibilitatea la iod; patologia tiroidiana, dermatita herpetiforma, inainte de tratamente cu iod radioactiv; insuficienta renala grava.

Citeste mai departe...

Milgamma 100 pret, indicatii

Milgamma 100 pret, indicatii.  Bineinteles ca voi incepe prin a prezenta indicatii. In principal este indicat in boli ale sistemului nervos determinate de un deficit dovedit de vitamine B1 si B6.

Principalele indicatii:
- in afectiuni de diferite etiologii ale sistemului nervos periferic(cum ar fi afectiuni dureroase si inflamatorii ale nervilor periferici, polineuropatie diabetica si alcoolica, paralizie de nerv facial, nevralgie de trigemen, sindroame radiculare, sindrom cervico-brahial, erizipel si altele).

Contraindicatii. Nu se administreaza personaloe alergice si celor cu tumori maligne. Se administreaza cu precautie la pacientii care sufera de psorazis.

Mod de administrare: Se recomanda 1 capsula de 3-4 ori pe zi(in cazuri severe). In cazuri mai putin severe sau ameliorari, se reduce doza la 1-2 capsule zilnic dupa masa.

Citeste mai departe...

Panzcebil pret, indicatii - prospect

Panzcebil pret, indicatii - prospect. Ce inseamna Panzcebil de fapt? Acest medicament contine complex de enzime pancreatice, bila de bou uscata si lichenaza si hemicelulaza .

Acest medicament are urmatoarele indicatii:

- in insuficienta secretorie digestiva pancreatica;
- in  in pancreatita cronica si in fibroza chistica pancreatica  la copii ; 
- in dispepsii cu steatoree, 
- in tulburari digestive prin exces alimentar la persoane, sprue, intoleranta la grasimi, tulburari digestive in cursul trat. cu sulfamide sau antibiotice.

Contraindicatii. Acest medicament contraindicat la persoanele alergice  la una din componente, la cei cu boli hepatice grave cu hiperbilirubinemie si icter mecanic. 
Prudenta la pacientii cu guta sau  calculoza renala uratica.

Citeste mai departe...

Prospect Triferment, indicatii

Prospect Triferment, indicatii. O sa vorbesc despre capsulele de Triferment. Eu le folosesc in special dupa mese grele. Triferement este bun in caz de balonare si constipatie. Este un medicament bun si foarte folosit. O sa prezint prospectul aici.
Aceste medicament face parte din categoria enzimelor digestive.

Indicatii :
- in pancreatita cronica
- ajuta si previne tulburarile digestive prin exces alimentar la bolnavii cu insuficienta secretorie a pancreasului sau tulburari digestive in cursul tratamentului cu sulfamide sau antibiotice
-  cronica, fibroza chistica pancreatica  la copii 
-  dispepsii de putrefactie si fermentatie
- eliminarea gazelor intestinale in pregatirea pentru
examinarile cu raze X si chirurgia abdominala.

Mod de administrare 
Se administraza cate 1-4 drajeuri cu apa, dupa mesele principale.  Eu iau doar 1 comprimat.

Citeste mai departe...

Sunday, January 6, 2013

Prospect Bonexio, pret

Prospect Bonexio, pret. Afla mai jos care sunt principalele indicatii ale produsului. O cutie cu 30 de comprimate Bonexio costa in jur de 40 si ceva de Ron in farmacii. Bineinteles ca preturile pot sa aibe mici diferente.
Mod de administrare. La adulti cate un comprimat pe zi. 
Atentionari. Daca urmati un tratament cu anticoagulante, trebuie sa va consulati cu medicul specialist.

Bonexio ajuta la incetinirea procesului de pierdere a masei osoase , pentru ca, creste. densitatea osoasa si reducand riscul de fracturi.

Citeste mai departe...