Tuesday, May 29, 2012

Digest B prospect

Digest B prospect
Este un supliment alimentar care te va ajuta in afectiunile vezicii biliare. Digest B este un supliment alimentar ce ajuta la reglarea digestiei, prin stimularea secretiei biliare si eliminarea acesteia. Totodata, acest produs actioneaza ca un adjuvant in caz de insuficiente biliara, calculi biliari, dischineziile hepato-biliare, enterita, enterocolita, balonare etc.

Contine frunze de anghinare.

Mod de administare:

Citeste mai departe...

Rowachol picaturi prospect

Rowachol picaturi prospect
Despre acest produs era absolut necesar sa vorbesc. L-am folosit ca ultima solutie in niste crize biliare, si am crezut ca nu o sa ma mai pot pune pe picioare. Solutia de Rowachol este foarte eficienta. Are efect de : slab antispastic, antiseptic biliar;carmativ.

Este indicat ca adjuvant in colecistita, colelitiaza, sindrom postcolecistectomie, colangita.

Contraindicatii. Acest produs nu se recomanda persoanelor care au  insuficienta hepatica avansata, obstructie biliara, empiem vezicular, ileus.

Mod de administrare. 

Citeste mai departe...

Farebil solutie prospect

Farebil solutie prospect
Este un medicament foarte bun pentru cei care au probleme cu vezica biliara. O sa si specific exact pentru ce afectiuni este indicat acest produs farmaceutic.
 
Este indicat in:
- afectiuni hepato-biliare si litiaza colecistica.


Mod de administrare:
Se iau cate 3-5 picaturi pe o bucata de zahar, de 4-5 ori pe zi, inaintea meselor principale. Insa, in timpul crizelor biliare moderate puteti lua 20-30 de picaturi. La jumatate de ora, puteti lua din nou.
In crize severe, puteti lua pana la 40 de picaturi.

Citeste mai departe...

Vezica Biliara Lenta de la Fares prospect

Vezica Biliara Lenta de la Fares prospect si recomandari. Este un remediu natural pentru cei care sufera de tulburari functionale ale vezicii biliare cum ar fi cresterea in volum a vezicii ca urmare a incapacitatii de a se contracta si de a evacua bila ce se acumuleaza in exces , dar si pentru cei care au indigestii.

Cum actioneaza? Acest produs stimuleaza secretia si eliminarea de bila, stimuleaza secretia gastrica, este un laxativ bland.

Acest produs contine frunze de boldo,  frunze de anghinare, coada soricelului, volbura si rizomi de obligeana.

Mod de administrare:

Citeste mai departe...

Redacib prospect, pret

Redacib prospect, pret
Probabil ati vazut reclama TV in care se prezinta Redacib, un antiacid pentru stomac. Astfel, Redacib pentru stomac are urmatoarele indicatii:
Acest medicament are urmatoarele actiuni:
- reduce cantitatea de acid din stomac;
- reducerea senzatiei de arsura in capul pieptului si regurgitare.
Acest medicamente este indicat in tratarea simptomelor de reflux si tratarea ulcerului gastro-duodenal. 
Contine pantoprazol 

Contraindicatii. Nu luati acest produs daca: 
- sunteti alergic la pantoprazol sau la oricare dintre celelalte componente;
 - daca nu aveti 18 ani; 
- concomitent cu medicamente care contine atazanavirdaca. 

Citeste mai departe...

Thursday, May 24, 2012

Uricol efervescent prospect

Uricol efervescent prospect
Cateodata prefer medicamentele efervescente, mai ales cand am probleme cu gatul. De data aceasta, voi prezenta Uricol. Tin sa precizez ca si eu l-am luat si chiar m-a ajutat. 

Uricol este indicat in infectii cronice ale tractului urina si infectii asociate cu vezica neurogena; in prevenirea reinfectarii unei urini sterile la pacientii cu urina reziduala insotind unele tulburari neurologice si cu cateterizare prelungita a vezicii; in spasmele tractului urinar; pentru inlaturarea disconfortului aparut in urma cistitelor, prostatitelor,  ajuta in tratamentul gutei.

Citeste mai departe...

Uronat Zdrovit prospect, pret, indicatii

Uronat Zdrovit prospect, pret, indicatii
Astazi m-am ocupat de infectiile urinare. Si daca suntem aici, va recomand Uronat, un remediu natural din plante care te ajuta in lupta cu cistita.
Uronat este indicat pentru diferite afectiuni urinare. Acest produs favorizeaza functionarea optima a sistemului urinar, este un diuretic, ajutand la eliminarea metabolitilor daunatori.

Continutul produsului. Contine exctract de  frunze de mesteacan si frunze de urzina, splinuta.

Cum iei tratamentul?

Citeste mai departe...

Tinctura de Ienupar Hofigal indicatii, prospect

Tinctura de Ienupar Hofigal indicatii, prospect
Deci tinctura de ienupar este una cu cele mai multe proprietati. Pentru ca se foloseste in numeroase, dar si diferite afectiuni. O sa vorbesc, ma rog o sa le prezint in cele ce urmeaza.
Astfel, tinctura de ienupar este indicat de la cistita, nefrita, pielo-nefrita, litiaza reno-urinara, infectii intestinale, enterita, enterocolita, colita de fermentatie si de putrefactie pana la acnee, psoriazis, eczeme, dermatite. Mai este indicata in obezitate, guta, edeme, reumatisc etc.
Vedeti asadar in cate de multe afectiuni este recomandata.

Mod de administrare.

Citeste mai departe...

Proprin V prospect, indicatii

Proprin V prospect, indicatii

Un alt remediu naturist pentru infectii si afectiuni urinare, Proprin V este compus din pulbere de plante. Are foarte multe proprietati benefice, insa trebuie sa aveti un pic grija si la regimul alimentar. O sa explic in detaliu in cele ce urmeaza.

Acest produs se indica in afectiunile inflamatorii ale aparatului urogenital, adenom de prostata( retentie urinata si altele,prostatite, cistite.

Afla ce plante contine. Acest remediu naturist contine urmatoarele : iarba de urzica moarta, radacina de pir, radacina de urzica vie, radacina de tataneasa, flori de galbenele,iarba de ghimpe si excipienti.

Mod de administrare

Citeste mai departe...

Merisor capsule prospect - Infectii urinare frecvente

Merisor capsule prospect - Infectii urinare frecvente
Dupa cum rezulta din titlu, capsulele de merisor impedica reaparitia infectiilor urinare. Si eu ma confrunt cu aceasta problema de foarte mult timp. Ideea este ca trebuie sa alegi ce este mai bun. Mai jos, ai cateva informatii care te vor interesa.

Merisorul are urmatoarele proprietati: antiseptic urinar, vitaminizant, mineralizant, antioxidant si cel mai important, diuretic. Favorizeaza eliminarea uratilor si acidului uric.

Mod de administrare.

Citeste mai departe...

URO-GEN prospect - infectii urinare

URO-GEN prospect - infectii urinare
Acest remediu naturist, URO-GEN este recomandat in special in infectiile urinare. Contine plante, este usor si foarte bun. In farmacii, l-am gasit sub forma de capsule. 

Uro-Gen, remediu natural din plante este indicat in cistite, pielonefrite, pielocistite, anexite, metrite, parametrite.

Iata ce plante contine. Acest produs contine merisor, plop, afin, idaea, traista-ciobanului si lumanarica.

Mod de administrare:
Se administreaza cate 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte sa mancati.

Citeste mai departe...

Renostim sirop prospect

Renostim sirop prospect 
Azi, ma ocup de cei care se lupta cu cistita sau calculii renali. Vreau sa va recomand un sirop bun, este vorba despre Renostim. Este un sirop natural cu efecte bune in caz de infectii ale tubului digestiv, urinar, pietre la vezica si numai.

Acest sirop contine Betula pendula, Vaccinum vitis-idaea, Achillea millefolium, Allium cepa, Equisetum arvense si uniperus communis sub forma de extracte.

Este un remediu natural indicat in anumite afectiuni cum ar fi: cistita, calculi urinari, anurie, oligurie, hematurie, infectii ale tubului digestiv,pielocistita, pielonefrita,enterocolita.

Mod de administrare.

Citeste mai departe...

Coada calului capsule prospect, indicatii

Coada calului capsule prospect, indicatii
Afla in articolul urmator ce indicatii au capsulele de coada calului. Este indicat pentru mai multe afectiuni, asa ca o sa va ofer un mic prospect cu indicatii.

Capsulele de Coada calului sunt indicate in caz de  fracturi, edeme, inflamatii ale tractului urinar,  osteoporoza.

Contine coada calului si implicit substante minerale, K, Al, Mn, siliciu.

Mod de administrare. In functie de afectiuni

Citeste mai departe...

Urinosalm prospect - remediu natural impotriva formarii pietrelor la rinichi

Urinosalm prospect - remediu natural impotriva formarii pietrelor la rinichi

Doar ce am scapat de calculii renali. Mi s-a recomandat Urinosalm pentru a impiedica formarea de noi pietre(calculi) renale. Sunt disperata, pentru ca am trecut prin dureri groaznice. De aceea, voi vorbi despre aceste remediu naturist.

Indicatii: Are rol de protectie a rinichiului. Stimuleaza diureza si protejeaza rinchiul imptriva formarii calculilor sau pietrelor. Are si efect antiinflamator. Are rol combaterea infectiilor tractului urinar si protejarea ficatului.

Ce contine? Plante cum ar fi Piper cubeba, Asparagus racemosus, Boerhavia diffusa,Juniperus communis,  Crateeva nurvala,  Tribulus terrestris, Bergenia ligulata, Pluchea lanceolata, Gumacacia.

Mod de administrare:

Citeste mai departe...

Diurosept tablete Fares prospect

Diurosept tablete Fares prospect
Daca cauti remedii naturiste pentru aparatul urinar, pentru infectii ale tractului, Diurospect este una dintre alternativele pe care le ai. Este un remediu natural din plante pentru cistite si alte infectii alte tractului urinar. Am trecut si eu de ceva vreme pe medicina naturista.
Diurosept este indicat in infectii diverse ale aparutului urinar cum ar fi cistite, pielonefrite sau uretrite. Actioneaza cu diuretic, antiinflamator si dezinfectant.

Ce plante contine Diurosept? Muguri de plop, caltunasi , fructe de merisor sub forma de extracte.

Mod de administrare:
Se administreaza cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, intre mese.
Trebuie sa-l luati in cure. Durata unei cure este de 14-30 zile. O puteti repeta dupa ce faceti o pauza de 2 saptamani.

Contraindicatiile lui: Nu se administreaza persoanelor cu hipersensibilitate la componentele produsului si nici copiilor sub 6 ani.

Citeste mai departe...

Urisept prospect, pret

Urisept prospect, pret
De doi am ma confrunt cu cistita. Astfel, Urisept este un remediu natural remandat in afectiuni ale tractului urinar, printre care si cistita sau anexita. Trebuie sa merg pe ceva natural, nu mai vreau sa iau antibiotice, mi-au distrus flora intestinala.

Urisept tablete este indicat in infectiile urinare de orice fel. Actioneaza ca un antiseptic, reduce durerea si si este un antiinflamator. Totodata, previne reaparitia unor noi infectii ale aparatului urinar.

Care este compozitia? Contine Echinacea, merisor, frasin, gheara diavolului si vitamina C. In principiu, plante.
 
Mod de administrare:
Se ia cate 1 tableta de 3 ori pe zi, dupa mesele principale, cu un pahar de apa.

Citeste mai departe...

Redigest Plus prospect

Redigest Plus prospect
L-am luat si eu. Eu am avut probleme cu tranzitul intestinal, am avut o gastrita plus ceva probleme cu bila. Dar Redigest m-a ajutat foarte insa, insa am avut grija sa-l iau constant. Am fost putin sceptica in privinta lui, dar m-a ajutat si de aceea doresc sa-l recomand.

Iata la ce ajuta Redigest
- imbunatateste procesul de digestie, reglareaza procesul de absorbtie a substantelor nutritive -Regleaza tranzitul intestinal
- stimuleaza dezvoltarea microorganismelor specifice florei utile pentru inhibarea germenilor patogeni la nivelul intestinului gros
- are rol hepatoprotector
- actioneaza ca un antiinflamator si antiseptic la nivelul tubului digestiv
 - regleaza motilitatea tubului digestiv si a colecistului
- previne formarea calculilor biliari si renoureterali avand efect litolitic, adica pietre
- favorizeaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism
 -ajuta la absorbtia calciului.
Cum se administreaza

Citeste mai departe...

Enterolactis diaree prospect

Enterolactis diaree prospect
Daca ai probleme cu tranzitul, iti recomand Enterolactis. Pe langa acesta, am mai vorbit despre Smecta, Loperhamid sau altele.

Acest medicament este indicat in  combaterea diareei infectioase acute, bacteriene si virale. Ajuta la reglarea tranzitului intestinal.

Atentie. Daca luati si antibiotice, este recomandat sa luati acest medicament dupa antibiotic, la 2-3 ore interval.

Enterolactis in sarcina si alaptare. Se poate administra si femeilor insarcinate, care alapteza dar si sugarilor incepand cu varsta de 2 luni.

Citeste mai departe...

Tuesday, May 22, 2012

Biovit ceaiul de slabit

Biovit ceaiul de slabit
Un alt ceai recomandat celor care vor sa slabeasca sau sa-si pastreze greutate corporala. Intr-un articol anterior, vorbeam despre Naturavit, tot un ceai adjuvant in curele de slabit. 
Acest ceai contine alte plante, ingrediente fata de cel prezentat anterior.

Astfel ceaiul Biovit contine frunza de senna, macese, soc, coaja de lamaie, acid citric, mere si hibiscus.

Metoda de preparare a ceaiului. Se prepara o infuzie. Puneti un pliculet de ceai intr-o cana, turnati aproximativ 150 ml de apa fierbinte peste, lasati acoperit timp de 5 minute dupa care se consuma.

Citeste mai departe...

Ceaiul de slabit Naturavit - informatii

Ceaiul de slabit Naturavit - informatii
Este un ceai folosit pentru a reduce greutate in plus. Stiu ca niste vecine de ale mele obisnuiau sa-l consume si ziceau ca este destul de bun.
Naturavit ceai contine menta, leustean, sena, hibiscus, ceai negru si leustean. Are o actiune asupra intregului corp, mai ales din prisma componentelor sale.
Ceaiul de slabit Naturavit este recomandat atat pentru a reduce greutatea in plus, dar si a o mentine.

Cum se prepara? Se prepara normal ca o infuzie. Se toarna apa fierbinte, in jur de 150 ml peste 1 sau 2 linguri de ceai si se lasa se infuzeze acoperit 5 minute dupa care se consuma. Se beau 3 cani de ceai pe zi. Atentie insa, daca aveti de mers in locuri publice, nu e recomandat sa-l beti.
Se poate bea si mai putin.

Citeste mai departe...

Monday, May 21, 2012

Somn usor de la Parapharm prospect

Somn usor de la Parapharm prospect
Un alt somnifer natural este Somn Usor de la Parapharm . Este o alternativa naturista pentru cei cu dificultati cu adormitul, insomnii etc. O sa vedem si principalele indicatii, cum se ia etc.Somn Usor nu provoaca dependenta, in caz ca va temeti.

Indicatii:
- relaxeaza sistemul nervos central
- combate insomnia;
- actioneaza ca un somnifer natural
- induce un somn odihnitor.

Citeste mai departe...

Valerinal Alevia prospect

Valerinal Alevia prospect
Astazi sunt chitita pe remedii naturiste pentru insomnie. Pentru ca din cauza stresului, si eu am mari probleme cu somnul si insomniile nu-mi mai dau pace. De aceea, caut cele mai bune remedii naturiste pentru cei care nu pot sa adoarma, au un somn nelinistit sau se trezesc mereu. Valerinal de la Alevia este un produs destul de bun, naturist. 
O cutie de Valerinal cu 20 de capsule costa in jur de 10 lei in farmacii.
Indicatii
- in dificultati de a adormi si pentru un somn profund si linistit.
Contine: valeriana cu propritati sedative, de relaxare si de inducere a somnului.
 

Citeste mai departe...

Anxin PlantExtrakt prospect, pret

Anxin PlantExtrakt prospect, pret
In primul rand, pretul unei cutii de Anxin cu 20 de capsule costa in jur de 18-20 de lei. O sa vedem care sunt indicatiile, cum se ia etc. Se recomanda sa nu va expuneti la soare deoarece are efect fotosensibilizant datorita sunatoarei.

Indicatii Anxin - in ameliorarea simptomelor cauzate de starile anxioase, de agitatie, de nervozitate, de oboseala, de iritabilitate. Ajuta in combaterea stresului si relaxeaza.

Contine extract de Sunatoare ,  Floarea Pasiunii frunze de Ceai Verde 30 de mg, dar si excipienti. 

Citeste mai departe...

Ceai Somn Linistit de la Fares prospect

Ceai Somn Linistit de la Fares prospect
Mama a descoperit de curand ceaiul Somn Linistit de la Fares si mi l-a recomandat si mie, pentru ca si eu mai nou am probleme cu adormitul. De la stres. Ideea este ca in timpul somnului sunt agitata, am cosmaruri etc. Sunt hotarata sa incerc toate alternativele naturiste pentru a alege ce este mai bun. Astazi, vorbim despre acest ceai.

Ceaiul contine flori de musetel, flori de tei, frunze si flori de paducel, flori de soc,  flori de lavanda, iarba de sulfina.Ceaiuri pe care separata probabil ca le cunoasteti. Alternativa mea era lapte cald cu miere.

Indicatii. Acest ceai este indicat pentru a  induce un somn linistit si profund. Fara cosmaruri si toate asternuturile pe jos(cum era cazul meu).

Citeste mai departe...

Benosen prospect, efecte

Benosen prospect, efecte
Din nou, pentru cei care au probleme cu somnul. Benosen efecte: acest produs naturist este recomandat in caz de insomnie, te ajuta sa ai un somn linistit, ajuta la relaxarea organismului si la combaterea stresului.

Benosen contine L-Theanina si extract standardizat de Humulus Lupulus care este un remediu naturist pentru cei stresati, pentru cei care au probleme cu stresul. 
Acest produs ajuta deci si la relaxare, ajuta in stari de anxietate si neliniste.

Mod de administrare Benosen : In insomnie :se ia 1 tableta pe zi seara , cu jumatate de ora inainte de culcare.
In anxietate: 1 tableta dimineata sau la pranz inainte de o gustare, dar atentie, poate produce somnolenta.

Citeste mai departe...

Crema protectie solara Bioderma Photoderm

Crema protectie solara Bioderma Photoderm 
Este una dintre cele mai bune creme de protectie solara de piata. Bioderma Photoderm este recomandata pentru fata, dar si pentru corp, pentru a impedica imbatranirea tenului, ridurile, pistruii. Indicatii Bioderma Photoderm cu SPF 50+:
 Este indicata persoanelor care au pielea deschisa cu pistrui dar si celor care se expun foarte mult la soare. Bioderma Photoderm asigura o protectie solara buna, previne imbatranirea pielii. Este rezistenta la apa si nu contine parfum.

 Cum se utilizeaza. Se agita bine flaconul, dupa care se aplica uniform in strat mai gros. Se recomanda reaplicarea dupa ce ati intrat in piscina, sau alte activitati. Cat costa Bioderma Photoderm cu SPF 50+ crema pentru protectie solara: un flacon de 40 ml in jur de 40 de lei in farmacii.

Citeste mai departe...

Ceai Sedivitax prospect

Ceai Sedivitax prospect
Acest ceai este recomandat celor care sufera de insomnie. Un remedie naturist care combate insomnia, ceaiul Sedivitax te ajuta sa te relaxezi si sa ai un somn linistit. Pentru ca si un somn linistit si odihnitor are un efect asupra organismului tau pe durata zilei.

Indicatii -  Este indicat in insomnii, cu actiuni relaxante si asigurarea unui somn linistit noaptea. Ceaiul Sedivitax contine in principal flori de pasiflora, roinita, musetel, lemn dulce etc.

Cum se administreaza ceaiul Sedivitax. In cazul unor insomnii, se bea o cana de ceai seara, inainte de culcare. 
In cazul in care sunteti tensionati, se administreaza o cana de ceai in timpul zilei.

Citeste mai departe...

Slemol prospect, indicatii

Slemol prospect, indicatii
Inca un supliment bun pentru cei care au probleme cu obezitatea si nu numai. Asta pentru ca Slemol reduce  pofta de mancare exagerata, arde complet grasimile depuse, reduce transformarea glucidelor in grasimi , ajuta la reducerea colesterolului si lipoproteinelor serice in sange.

Indicatii Slemol. In general ajuta in lupta cu obezitate dar ajuta si in cazul problemelor de sanatate asociate ei cum ar fi: hipertensiune, diabet, artrite, disfunctii ale vezicii biliare etc.

Acest supliment este contraindicat femeilor insarcinate sau celor care au nascut de cel putin 2 luni.
Efecte adverse nu s-au constatat.

Citeste mai departe...

Hoodia Diet Complex prospect

Hoodia Diet Complex prospect
Sau Hoodia Gordonii, un component al produsului este de fapt un cactus care actioneaza ca si un inhibitor al poftei de mancare. Astel Hoodia Diet Complex este indicat pentru inhibarea poftei de mancare, persoanelor care doresc sa piarda kilogramele in plus.
Hoodia Diet Complex contine Hoodia, Citrimax si Chromate.

Hoodia Diet Complex este indicat in curele de slabire, pentru scaderea in greutarea, taierea poftei de mancare. 

Mod de administarea Hoodia. Se iau 3 capsule pe zi.

Astfel o cutie de 90 de capsule (o sa va ajunga 1 luna) costa in jur de 90,+- Ron in farmacii.

Citeste mai departe...

Prospect Slimero - Slimero in cura de slabit

Prospect Slimero - Slimero in cura de slabit
Initial, am inteles ca Slimero taie pofta de mancare in principal. Dupa care am inteles ca are rol si in arderea grasimilor si alte cele. O sa te invit sa citesti mai jos prospectul online Slimero, afla cam cat costa si cum te ajuta sa slabesti. Recomand totusi sa faceti miscare, cel putin eu asta fac si acasa.
Indicatii, actiuni Slimero

- inhiba pofta de mancare si diminueaza senzatia de foame
- ajuta la arderea grasimilor
- regleaza metabolismul.
Vedeti cate proprietati are. Este un supliment alimentar pentru cei care vor sa sa slabeasca in mod sanatos. Este recomandat sa beti apa pentru ca Slimero produce o senzatie de sete. Totodata, puteti sa aveti ceva dificultati cu somnul. De aceea, faceti sport sau beti lapte inainte de culcare.

Slimero este contraindicat:
- persoanelor care au probleme cardiovasculare;
- persoanelor care nu au implinit 18 ani;
- personelor insarcinate.

Citeste mai departe...

Friday, May 11, 2012

Remedii naturiste, plante pentru insomnii

Remedii naturiste, plante pentru insomnii.
Daca ai diferite probleme de la stres si pana la altele, si ai insomnii, afla ce remedii si plante naturiste ajuta. Fie ca vorbim de ceaiuri, infuzii. Plantele recomandate in caz de insomnii sunt urmatoarele:

Lavanda. Care calmeaza sistemul nervos, alina migrenele, este foarte buna si in combaterea insomniei si a depresiei usoare. Totodata, inlatura palpitatiile si stabilizeaza tensiunea.

Urzica alba. Infuzia de urzica alba (2 lingurite la 500 ml de apa clocotita) ajuta la combaterea insomniei si a anxietatii.

Teiul. Are efecte sedative, astfel incat teiul este indicat in insomnie,stari de nervozitate, oboseala psihica.

Citeste mai departe...

Uractiv Drink prospect

Uractiv Drink prospect. Despre acest produs naturist am citit intr-o revista. Si cum mereu am probleme cu cistita, m-am gandit sa-l incerc. Pretul unei cutii de Uractiv Drink (15 plicuri) costa in jur de 30 de lei, minus sau plus.

Indicatii Uractiv Drik. Este folosit ca djuvant in infectiile urinare recurente si in infectiile urinare persistente cum ar fi infectii vezicii urinare, inflamatii si infectii renale, ulceratii la vezica urinara si rinichi, incontinenta urinara, oligurie, afectiuni renale cronice, litiaza renala .
-  ajuta in prevenirea infectiilor urinare si in mentinerea sanatatii aparatului urinar, limpezeste urina, mareste cantitatea de urina eliminata.

Astfel, acest produs are rol diuretic, antimicrobian si antiinflamator.

Citeste mai departe...

Sfat - Nu va culcati cu durere de cap, dimineata s-ar putea sa fie mai rau

Sfatul de azi. Nu va culcati cu durere de cap, s-ar putea ca aceasta sa nu treaca si sa fie mai rau. Ce am patit eu? Aseara, pe la 23:00 ma pregateam de somn. Dintr-o data m-au apucat niste dureri de cap in ceafa dar si am zis ca daca voi dormi, o sa-mi treaca. Noaptea am avut cosmaruri.
 La 05:20 azi dimineata m-am trezit din somn cu niste dureri INFERNALE de cap. Si peste tot. Dureri in ceafa, tample, peste tot. Am zis asa ceva nu se poate. Am luat un analgezic si in cateva minute mi-au trecut. Trebuie sa spun ca oarecum m-am speriat. 

Citeste mai departe...

Plante recomandate pentru anxietate

Plante recomandate pentru anxietate.
 Daca doriti sa aflati ce plante ajuta la combaterea anxietatii, aveti cateva informatii mai jos. Astfel, exista ceaiuri sau infuzii de plante care amelioreaza, trateaza anxietatea fara a apela la medicamente. Cele mai bune plante impotriva anxietatii sunt urmatoarele:

 Busuiocul. Astfel busuiocul este recomandat pentru combaterea anxietatii, durerilor de cap, insomniilor. Totodata, busuiocul imbunatateste memoria. Cum se prepara infuzia de busuioc? La o lingurita de planta, turnati 100 ml de apa clocotita.

Catusa. Catusa actioneaza ca un calmant si combate anxietatea, bufeurile, palpitatiile, vertij, spasme ale esofagului. Infuzia de catausa se prepara astfel: doua lingurite de catusa la 200 ml de apa clocotita.

Citeste mai departe...

Monday, May 7, 2012

Prospect Modafen Hot Drink

Prospect Modafen Hot Drink. Aveti mai jos cateva informatii despre acest medicament. Eu il folosesc in cazuri de raceala si gripa, cu efecte foarte benefice. Contine paracetamol si clorhidrat de fenilefrina.

Indicatii Modafen Hot Drink este indicat pentru ameliorarea simptomelor de raceală si gripa, incluzand febra, durere de cap, durere la nivelul gatului, dureri ale articulaţiilor si muschilor, dar si in cazul simptomelor asociate inflamatiei sinusurilor. Se administreaza doar adultilor si copiilor peste 15 ani.

Contraindicatii Modafen Hot Drink nu este recomandat la copii si adolescenti sub 15 ani.
Nu se recomanda utilizarea concomitenta a altor medicamente pentru raceala, decongestionante sau care contin paracetamol. Nu se administreaza persoanelor hipersensibile la componentii acestui produs.

Citeste mai departe...

Furazolidon prospect online

 Furazolidon prospect online. Aveti mai jos cateva informatii esentiale despre acest medicament. Informatii suplimentare aflati de la medicul specialist sau in farmacii. Eu o sa prezint cateva informatii despre medicament, cel mai sigur este sa consultati un medic.

Indicatii: Este medicament este indicat in toxiinfectii alimentare, dizenterii bacilare, enterite infectioase ale sugarului, lambliaza, dizenterie amoebiana.

Mod de administrare: 
La adulti se administreaza astfel : 1 comprimat a 100 mg de 1-4 ori/zi;
La copii 5-10 mg/kg corp si zi, respectiv 1/4-2 comprimate a 25 mg sau 1/2-2 lingurite suspensie de 4 ori/zi (dupa varsta).

Posibile reactii adverse: Pot aparea : cefalee, greata, voma , eruptii cutanate alergice, febra, artralgii, foarte rar agranulocitoza, anemie hemolitic.

Citeste mai departe...

Smecta prospect, indicatii

Smecta prospect, indicatii. Acest medicament este sub forma de pulbere. L-am luat si eu cand am avut probleme. Ca o alternativa la Loperamid sau altele, care de asemeni sunt foarte bune. Iata mai jos cateva informatii dar si altele.

Indicatii Smecta. Acest medicament este indicat in cazul diareei cronice si acute la adulti, in sindromul colonului iritabil si in cazul diareei acute la copii.

Interactiuni Smecta cu alte medicamente. Din cauza smectictei, se recomanda administrarea la cel putin doua ore de la administrarea altor medicamente.

Smecta poate fi administrat si in femeilor insarcinate si femeilor care alapteaza.

Efecte adverse. Rar, poate sa apara constipatia.

Citeste mai departe...

Calendula crema prospect

Calendula crema prospect.O crema foarte buna, care contine , gel de Aloe Vera, ulei de Sunatoare, ulei de Jojoba si Migdale Dulci, ulei esential de Levantica, tinctura de Calendula si  flori de musetel. O sa vedem in cele ce urmeaza pentru ce este indicata.

Indicatii Calendula:
Aceasta crema este recomandata in rani superficiale ale pielii, inflamatii, calcaie crapate dar si iritatii cutanate datorate frigului sau detergentilor.

Citeste mai departe...

Helpic Spray - Spray impotriva capuselor

Helpic Spray - Spray impotriva capuselor. Acest spray mi-a fost recomandat de catre cineva. Am facut o iesire la iarba verde si am fost orpilata de ideea ca ma vor musca capusele. Bineinteles, mai mult de la TV m-am speriat. Si nu ideea in sine de muscatura, ci faptul ca unele capuse sunt purtatoare a bolii Lyme. Helpic Spray costa in jur de 30 de lei.

Helpic Spray asigura o eficienta de pana la 6 ore impotriva muscaturilor de capusa. Daca iesiti de exemplu la iarba verde, se recomanda noua utilizare dupa 3-4 ore, in mod special asupra zonelor de piele supuse frecvent frecarii cu imbracamintea (pantaloni si centura). 

Citeste mai departe...

Vitamax prospect online, pret

Vitamax prospect online, pret. Iata cateva informatii despre acest produs. Am tinut sa vorbesc despre Vitamax deoarece, dupa experienta mea, sunt printre cele mai bune vitamine de pe piata. Desi au un pret usor ridicat, sunt foarte bune. O cutie cu 15 capsule costa in jur de 35 de lei. Trebuie luata zilnic sau la doua zile o capsula. 
Iata pentru ce sunt recomandate aceste vitamine: 
- in combaterea tulburarilor de concentrare
 - in tratarea oboselii, asteniei si epuizarii fizice 
- pentru cresterea imunitatii 
- scurtarea perioadei de convalescenta dupa boli, interventii chirurgicale sau radioterapie 
- la persoanele ce urmeaza diverse diete 

Citeste mai departe...

Persen prospect, medicament naturist anxietate

Persen prospect, medicament naturist anxietate. Daca suferiti de stari usoare de anxietate si agitatie, este recomandat acest medicament. Acest medicament natural pentru anxietate contine extract de valeriana, melisa, roinita si menta.

Indicatii Persen. Acest medicament atenueaza starile de :
- anxietate si tensiune emotionala;
- agitatatie si iritabilitate;
- dificultati de concentrare si memorie;
- oboseala. 

Contraindicatiile acestui medicament. Nu se administreaza la pacientii cu hipersensibilitate, hipotensiune arterială, ulcer gastric si duodenal.

Interactiuni cu alte medicamente. Acest produs amplifica efectul medicamentelor hipotensive, anestezice, somnifere si al altor medicamente care inhiba sistemul nervos central.

Citeste mai departe...

Sunday, May 6, 2012

Escapelle prospect, informatii

Escapelle prospect, informatii. Daca doriti informatii suplimentare despre Escapelle, le gasiti aici. Acesta este contraceptiv oral, la fel ca Postinor 2. Se administreaza cel tarziu pana la 72 de ore de la contactul neprotejat. Astfel, citeste mai jos informatiile care te intereseaza.

 Escapelle este un contraceptiv oral de urgenta (adica se foloseste doar in cazuri de urgenta si ajuta la prevenirea sarcinii dacă este luat in primele 72 ore dupa ce a avut loc un contactneprotejat.

Citeste mai departe...